سیگنال خرید رایگان و تحلیل تکنیکال سهام

کانال تلگرام taktazbourse@یا http://telegram.me/taktazbourse

سیگنال خرید رایگان و تحلیل تکنیکال سهام

کانال تلگرام taktazbourse@یا http://telegram.me/taktazbourse

سیگنال خرید رایگان و تحلیل تکنیکال سهام

ضمن تشکر از حضور شما دوست گرامی در وبلاگ تکتازبورس به اطلاع می رساند کلیه مطالب ارائه شده در این وبلاگ نظرات شخصی نویسنده می باشد، مسلما احتمال بروز خطای محاسباتی در تحلیل ها وجود دارد و امری اجتناب ناپذیراست. در همین راستا شایسته است قبل از هر گونه اقدام به خرید و یا فروش شخصا روند سهم؛ شرایط بنیادی و سایر عوامل دیگر را در نظر گرفته و با مسئولیت شخصی خود خرید کنید. در همین راستا تکتازبورس و کاربران محترم آن هیچ گونه مسئولیتی در قبال کسب سود و یا زیان احتمالی سهامداران ندارند.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین مطالب
به نظر می رسد در حال حاضر که در فصل برداشت چغندر قند قرار داریم کارخانجاتی که چغندر قند خریداری می کنند و شکر از چغندر تصفیه می کنند اقدام به انتشار شایعاتی مختلف همچون افزایش قیمت شکر نموده اند.
سهام شرکت های فعال در گروه قند و شکر طی یک ماه اخیر رشد قیمتی قابل توجهی را تجربه کردند و بازدهی بیش از 100 درصدی را به سهامداران خود اعطا نمودند که در این بین به نظر می رسد گمانه زنی ها و شایعات منتشر شده مبنی بر افزایش قیمت شکر و تأثیر مثبت آن بر وضعیت سودآوری این مجموعه ها یکی از دلایل اصلی رشد ارزش سهام شرکت های قندی در یک ماه اخیر باشد.

در همین ارتباط، مدیر عامل شرکت قند توسعه صنایع بهشهر و عضو هیأت مدیره شرکت صادراتی توسعه صنایع بهشهر زرین به عنوان سهامدار عمده شرکت های قند نیشابور و قند شاهرود در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: از نظر بنده و برخی از افرادی که از جزئیات وضعیت شرکت های تولید کننده قند و شکر مطلع هستند، رشد قیمتی سهام شرکت های قندی در چند وقت اخیر تنها به دلیل سفته بازی برخی از سهامداران اتفاق افتاده است، چرا که به طور معمول در شرایطی که اوضاع بازار سرمایه مناسب نباشد برخی از سفته بازان با ورود به سهام شرکت های با سرمایه پایین موجب رشد قابل توجه قیمت سهام آنها می شوند و در نهایت در فرصتی مناسب با فروش سهام بازدهی مناسبی کسب می کنند.

محسن بازارنویی به رشد قیمتی قابل توجه سهام شرکت های قند نیشابور و قند شاهرود اشاره کرد و ابراز داشت: به نظر می رسد در حال حاضر که در فصل برداشت چغندر قند قرار داریم کارخانجاتی که چغندر قند خریداری می کنند و شکر از چغندر تصفیه می کنند اقدام به انتشار شایعاتی مختلف همچون افزایش قیمت شکر نموده اند.

این در حالی است که با بررسی پیش بینی درآمد هر سهم شرکت های قندی همچون "قنیشا" و "قشکر" در می یابیم که مجموعه های مذکور قیمت قند را در بودجه سال جاری خود در محدوده 2500 تومان به ازای هر کیلو لحاظ کرده اند حال آنکه قیمت شکر در بازار حدود 2200 تومان می باشد.

وی افزود: موضوعی که در شرایط فعلی مطرح است، این است که دولت در نظر دارد قیمت شکر را حدود 2500 تومان تعیین کند که با کسر یارانه 200 تومانی دولت، قیمت شکر به 2300 می رسد.

علاوه بر این، یارانه 200 تومانی که دولت طی سال گذشته تعیین کرده بود و از قیمت مصوب 2300 تومانی سال گذشته کسر نموده و شرکت های قندی نیز در صورت های مالی خود شناسایی کردند، تاکنون توسط دولت به شرکت ها پرداخت نشده است.

از این رو با فرض اینکه قیمت شکر با رشد 13.5 درصدی به 2500 تومان برسد، این افزایش قیمت به دلیل اینکه در بودجه امسال شرکت های قندی لحاظ شده تأثیری بر وضعیت سودآوری آنها در پی نخواهد داشت و از سوی دیگر واردات شکر فعلاً ممنوع است و تعرفه تصفیه شکر خام نیز 108 تومان بوده که شرکت های قندی از جمله دو زیر مجموعه مذکور نرخ 135 تومانی را در بوجه لحاظ کرده اند. بر این اساس می توان گفت حتی با افزایش نرخ تصفیه شکر هیچ اتفاق حائز اهمیتی در وضعیت سودآوری تولید کنندگان رخ نخواهد داد.

مدیرعامل شرکت قند توسعه صنایع بهشهر افزود: از مهر ماه برداشت چغندر و تولید شکر از آن آغاز می شود و قیمت چغندر نیز افزایش داشته که در شرکت های قند نیشابور و شاهرود قیمت 315 هزار تومانی و حدود 340 هزار تومانی دیده شده است.

بازارنویی به موجودی انبار شکر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر موجودی شکر به اندازه 240 تا 245 هزار تن می باشد که به اندازه نیاز شهریور ماه و مقداری از نیاز مهر ماه است. پس از آن نیز شکر تولید داخل به بازار عرضه می شود و از طرف دیگر دولت مجوز واردات شکر را می دهد و شکر وارداتی عرضه می شود که در پی آن تا آخر امسال از لحاظ عرضه و تقاضا با مشکل مواجه نخواهیم شد.

وی ادامه داد: شرکت های قندی در حالی در فصل پاییز و شروع فصل سرما به دلیل کاهش مصرف شکر با افت تقاضا مواجه می شوند که می بایست مطالبات چغندر کاران را پرداخت کنند و مجبورند محصولات خود را به قیمت های موجود به فروش برسانند که در نتیجه آن حتی در برخی موارد شکر با قیمت های کمتر از قیمت مصوب به فروش می رسد.

عضو هیأت مدیره شرکت صادراتی توسعه صنایع بهشهر زرین با تأکید بر اینکه سهامداران با بررسی کامل صورت های مالی شرکت های قندی اقدام به خرید و فروش سهام این مجموعه ها کنند، در این خصوص گفت: با توجه به مطالب عنوان شده و شرایط فعلی حاکم بر وضعیت کارخانجات تولیدی و بازار فروش محصولات به سهامداران توصیه می شود تا اطلاعات موجود در سامانه کدال را به خوبی بررسی کنند.

چرا که همانطور که گفته شد قیمت مصوب شکر در حال حاضر با کسر یارانه 200 تومانی دولت که درآمد آن شناسایی شده ولی هنوز توسط دولت به شرکت ها پرداخت نشده، مبلغ 2100 تومان را به خود اختصاص می دهد که شکر در بازار داخلی در برخی از مواقع تا قیمت 2200 تومان نیز به فروش می رسد. علاوه بر این حتی در صورت دریافت مجوز افزایش قیمت 13.5 درصدی شکر و رسیدن آن به مبلغ 2500، شرکت های قندی بودجه سال مالی خود را در همین محدوده قیمت 2500 تومانی تدوین کرده اند و در سامانه کدال منتشر نموده اند. حال اگر دولت بازهم برای امسال یارانه 200 تومان در نظر بگیرد قیمت شکر 2300 تومان مصوب خواهد شد که با توجه به بازار داخلی با افزایش عرضه و کاهش تقاضا مواجه خواهیم شد. از این رو از سهامداران تقاضا می شود تا با تحلیل صورت های مالی اقدام به ورود به سهام این شرکت ها کنند تا متضرر نشوند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۲۴

نظرات  (۱)

سلامی دوباره 
سایتتون عالیییییییییییییییییییییه
پاسخ:
ممنون سایت شما هم عالیه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی